Tineke Vos   • Tineke Vos


  De meeste mensen zijn veerkrachtig. Daardoor kunnen we tegenslagen in het leven opvangen en de koers in ons leven kiezen en bijstellen. Maar het kan in het leven ook zodanig tegenzitten dat we niet meer flexibel kunnen reageren en overspoeld worden door angst en/of somberheid. Door te praten, gehoord te worden, te zoeken naar bronnen, in en buiten onszelf, die weer kracht en vreugde leveren kunnen we vaak weer verder op ons levenspad.
  Ik ben psychiater sinds 1992 en nadat ik enkele jaren in een crisiscentrum heb gewerkt heb ik mij gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van patiënten met psychische klachten in combinatie met een lichamelijke aandoening. Van 1995 tot 2015 werkte ik in ziekenhuis Bronovo, van 2015 – 2020 in HMC – Antoniushove. In 2009 ben ik gepromoveerd op onderzoek naar de relatie tussen de kwaliteit van leven en ontkenning bij patiënten met longkanker. Naast mijn werk als psychiater ben ik SCEN-arts en consulent palliatieve zorg bij het PTMN in Utrecht.
  Vanaf juni 2023 ben ik als vrijgevestigd psychiater verbonden aan Winnicott House voor diagnostiek, consultatie en behandeling. In de behandeling is de cliënt welkom om met mij in een veilige omgeving vrijuit te spreken over wat de klacht is, wat de onderliggende oorzaken zijn van stilstand of vastgelopen zijn en welke keuzes gemaakt kunnen worden. Het doel van de behandeling is dat de cliënt door de gezamenlijke zoektocht zelf het passende spoor vindt om verder te kunnen.

  Een goedgekeurd kwaliteitsstatuut ligt ter inzage in de praktijk.

  Contact:
  Email Tineke Vos


  BIG nummer : 49024677701
  AGB-code Praktijk : 03040045